BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 50 € (376,73 KN) ZA HRVATSKU 

Naše priče

KuSshh alkoholna pića žanju medalje po Europi

Tek što smo ih poslali u svijet, KuSshh alkoholna pića vraćaju nam se ovjenčane medaljama. KuSshh rakija od smilja osvojila je zlato na natjecanju Frankfurt International Trophy, dok je KuSshh gin nagrađen srebrnom medaljom na London Spirits Competitionu!

Prestižni Frankfurt International Trophy najveće je međunarodno natjecanje visokokvalitetnih vina, piva i žestica na kojem čak 400 kušača isprobava tisuće proizvoda iz cijelog svijeta. I dok su kategorije vina i pive otvorene za kušanje i amaterima entuzijastima, žestoka pića ocjenjuje isključivo stručni žiri.

Upravo je u toj kategoriji, u konkurenciji s proizvođačima iz 50 zemalja svijeta, naša KuSshh rakija od smilja osvojila zlatnu medalju, što nas čini iznimno ponosnima. Rakija je to uistinu jedinstvenog, snažnog okusa i mirisa koja nastaje maceriranjem našeg “zaštitnog znaka” – ekološkog smilja s KuSshh plantaže u rakiji komovici, uz dodatak začina.  

Možda vas ova nagrada motivira da je i vi kuSshhate? 😉

Naruči odmah KuSshh rakiju od smilja!

Rakija od smilja

London Spirits Competition jedno je od vodećih međunarodnih natjecanja žestokih pića i razlikuje se od ostalih po ocjenjivanju koje obuhvaća, ne samo tehničku stručnost proizvođača i okus, već i izgled, pakiranje i cjelokupnu vrijednost koju proizvod nudi. U kratko vrijeme koliko je dostupan, naš KuSshh gin, ujedno i prvi craft gin s otoka Krka, prepoznali su domaći ljubitelji žešće kapljice, a sad su mu i profesionalni suci u Londonu dodijelili visoke ocjene u svim navedenim kategorijama. 

KuSshh gin pripravljen je na bazi rakije komovice i sadrži čak devet začina: borovicu, korijander, anđeliku, narančinu koricu, limunovu koricu, sladić, smilje, anis i cejlonski cimet. Što više reći osim da ga svakako morate kuSshhati!

Naruči odmah KuSshh gin!

Ne zaboravite ni na ostala KuSshh alkoholna pića: teranino, pelinkovac, likere od lavande i crnih maslina te rakije od kadulje i smokve. Sve ih pronađite u našem web shopu!

Uzdravlje!

 

 

SHARE:

Ova stranica koristi kolačiće kako bi ti pružila posve prirodno iskustvo.