BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 50 € (376,73 KN) ZA HRVATSKU 

EU Projekti

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Kratki opis projekta:

Poduzeće Anagraf d.o.o. je dana 07.05.2020. godine potpisalo Inovacijski vaučer izdan u okviru Poziva KK.03.2.2.03. za projekte koji se financiraju iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014.-2020. te je započelo s provedbom projekta „Ispitivanje kozmetičkih proizvoda u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo“. Projekt je sufinanciran sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Operativni program Konkurentnost i kohezija. Poduzeće je provelo projekt čiji je cilj analiza ispravnosti, sigurnosti i kvalitete kozmetičkih proizvoda koje planiraju komercijalizirati i plasirati na tržište. Kozmetički proizvodi koji se planiraju analizirati predstavljaju inovaciju u proizvodnji poduzeća i to su sljedeći proizvodi: micelarna otopina za čišćenje kože i skidanje šminke na bazi hidrolata smilja, melem za usne, piling za lice, serum za lice, krema za lice te sapun. Poduzeće je ostvarilo cilj projekta, a to je dobiti potvrdu kvalitete i zdravstvene ispravnosti od znanstveno-istraživačke institucije kao važan korak u komercijalizaciji proizvoda i njihovom plasmanu na tržište.

Naziv projekta:

Ispitivanje kozmetičkih proizvoda u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo

Cilj projekta:

Dobiti potvrdu kvalitete i zdravstvene ispravnosti za 20 proizvoda koji su novost u ponudipoduzećaod znanstveno-istraživačke institucije kao važan korak u komercijalizaciji proizvoda i njihovom plasmanu na tržište.

Ukupna vrijednost projekta:

93.350,00 HRK

EU sufinanciranje projekta:

52.276,00 HRK

Razdoblje provedbe projekta:

07.05.2020.-05.08.2020.

Kontakt osoba:

direktorica Monika Kovač

Mjerenje posjećenosti 

Anagraf koristi servis za mjerenje posjećenosti, to je Google Analytics. Ako želite onemogućiti da vam navedeni servis sprema kolačiće, možete ga zabraniti na sljedećem linku: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Telefon:

+385 98732942

E-mail:

Ova stranica koristi kolačiće kako bi ti pružila posve prirodno iskustvo.